Konfidensialitet

Der hvor vi angir at dine personlige opplysninger kan bli brukt i generelle/direkte markedsføringsformål, vil vi gi deg muligheten til å avslå dette og respektere ditt ønske.
 
Hvis du indikerer at du ikke har noe imot at vi bruker dine personlige opplysninger, vil opplysningene bli brukt i vår kundedatabase. Opplysningene vil da bli brukt til å kontakte deg med informasjon om produkter og ytelser vi mener kan være av interesse for deg. Likeledes for å tilpasse våre produkter til dine ønsker, for markedsundersøkelser og planleggingsformål, samt for ethvert formål opplysningene spesifikt eller innlysende ble samlet inn for.

Alle personlige opplysninger vi måtte få om deg, kan eventuelt overføres til et annet INFERNO selskap eller til en samarbeidspartner, f.eks et mailfirma som utfører din anmodning på INFERNO's vegne, men vil aldri bli sendt til noen andre uten ditt utrykkelige samtykke. Opplysningene vil ikke bli sendt utenfor det europeisk-økonomiske område, med mindre mottakeren lover å beskytte og behandle opplysningene i henhold til de forutsetninger og betingelser vi har innenfor EEA. Du kan til enhver tid be om å få vite hvilke data vi har om deg. Er opplysningene ukorrekte vil de bli rettet eller slettet i henhold til ditt ønske. Ditt lokale INFERNO kontor er ansvarlig for dine opplysninger for dette formålet.

All informasjon du sender oss som omhandler ikke identifiserbare personer - uansett om informasjonen er kommersiell eller teknisk, om virksomheter eller en hvilken som helst annen type informasjon - vil ikke bli betraktet som fortrolig, uansett om informasjonen er beskrevet som sådan. Det er en betingelse for ditt bruk av denne hjemmesiden at INFERNO kan opplyse sådan informasjon etter eget valg og bruke informasjonen på en hvilken som helst måte.

Acer
KeepItSafe
Microsoft Refurbisher
Microsoft AER